ΠΟΛΙΤΙΚΗ  ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

mikro mayroAVARIS JEWELS

Η εταιρεία AVARIS JEWELS δραστηριοποιείται εδώ και εικοσιοκτω χρόνια στον σχεδιασμό και την κατασκευή ασημένιων χειροποίητων κοσμημάτων.
Φιλοσοφία και δέσμευση της εταιρείας, είναι η παροχή υπηρεσιών και προϊόντων υψηλής ποιότητας και αισθητικής, που παράλληλα συμμορφώνονται με τις εγχώριες κι ευρωπαϊκές νομοθετικές απαιτήσεις προτυποποίησης.
Αναλυτικότερα η εταιρεία AVARIS JEWELS:
* Έχει υιοθετήσει σύστημα διαχείρισης ποιότητας (Σ.Δ.Π.), σύμφωνα με το διεθνείς πρότυπο ISO 9001:2000, το οποίο και εφαρμόζει σε όλες τις υπηρεσίες και προϊόντα της με στόχο πάντα, την ικανοποίηση των πελατών της.
* Ανασκοπεί και βελτιώνει συνεχώς τα χαρακτηριστικά των υπηρεσιών και των προϊόντων της καθώς και την αποτελεσματικότητα των διεργασιών της, όπου αυτό είναι εφικτό, θέτοντας μετρίσιμους αντικειμενικούς στόχους.
* Επενδύει στην συνεχή κατάρτιση, ενημέρωση και εκπαίδευση των στελεχών της, προάγοντας την ποιότητα και δημιουργικότητα, σε κάθε τους δραστηριότητα. Υιοθετώντας την αρχή της συνεχούς βελτίωσης, η εταιρεία AVARIS JEWELS αναγνωρίζει και ανταμείβει την ομαδική εργασία καθώς και την ατομική προσπάθεια, επενδύει στον άνθρωπο και σέβεται τον πελάτη.
Η εταιρεία AVARIS JEWELS έχει κοινοποιήσει αυτή της την προσπάθεια σε όλους τους εργαζομένους, προμηθευτές και πελάτες της και τους καλεί να σταθούν αρωγοί στο έργο της.

Αvaris team

Dichroic Glass
images
Το διχροϊκό γυαλί είναι τύπος υάλου, που αλλάζει χρώμα (χροιά), όταν εκτίθεται και παρατηρείται υπό διαφορετικές γωνίες προσπίπτοντος φωτισμού. Είναι ένα σύγχρονο και σύνθετο υλικό, που παράγεται με τη χρήση αλλεπάλληλων στρώσεων γυαλιού, που φέρουν μικροστοιχεία μετάλλων, οι οποίες τήκονται σε ένα σώμα, με ομοιογενή χαρακτηριστικά. Το διχροϊκό γυαλί είναι ένα πολύτιμο υλικό, που η χρήση του στη δημιουργία τέχνεργων και κοσμημάτων, έγινε δημοφιλής την προηγούμενη δεκαετία, λόγω αυτών των ιδιοτήτων του ιριδισμού και πλεοχρωϊσμού, που ανάλογα με την θερμική κατεργασία, εμφανίζονται επιλεκτικά στην επιφάνειά του.

avaris team

ΕΚΘΕΣΕΙΣ
Για 28η συνεχή χρονιά, η ομάδα μας συμμετείχε στην έκθεση “Σύγχρονες δημιουργίες”, που διοργανώνεται στο M.E.C Παιανίας. Φέτος παρουσιάσαμε την νέα μας συλλογή “Oxidation & Enamel”, η οποία αποτελείται από χειροποίητα κοσμήματα με πινελιές σμάλτου και οξειδώσεις χαλκού, δεμένα με ημιπολύτιμους λίθους και μαργαριτάρια.